Apotheek De Pauw Sint-Andries

050 38 92 60
apotheek.sa@apotheekdepauw.be

Apotheek De Pauw Varsenare

050 39 43 88
apotheek.v@apotheekdepauw.be

Apotheek De Pauw Varsenare

Christophe De Pauw

Christophe De Pauw

Apotheker-Titularis

Stephanie Decabooter

Stephanie Decabooter

Adjunct-Apotheker

Stephanie Coppens

Stephanie Coppens

Adjunct-Apotheker

Nadia Maertens

Nadia Maertens

Farmaceutisch Technisch Assistent

Christel Naessens

Christel Naessens

Farmaceutisch Technisch Assistant

Elise Vanthomme

Elise Vanthomme

Adjunct-Apotheker

Apotheek De Pauw, voor gezondheid, advies en begeleiding.

Bij Apotheek De Pauw draait alles om mensen.  Reeds jaren hebben we een warme vertrouwensband met onze klanten. Een warm onthaal en een glimlach krijgt u erbij.

Onze persoonlijke band met onze klanten, het kennen van uw historiek, ons advies op uw maat, … maakt dat we steeds de beste oplossing bieden die past bij uw persoonlijke situatie. Een vertrouwensrelatie met onze klanten is voor ons de basis.

We hebben een grote expertise over gezondheid en kunnen u daarom perfect ondersteunen bij uw gezondheidsproblemen of als begeleiding voor een betere levenskwaliteit. Vraag ons steeds om advies. Elke situatie of probleem vraagt een specifieke benadering. Apotheek De Pauw geeft uitgebreide uitleg over medicijnen en het gebruik ervan.

Online Apotheek De Pauw

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of neemt een foto met uw gsm. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij maken de bestelling klaar. Daarna verwittigen we u per sms, mail of telefoon als de bestelling klaar ligt.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 30.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de bestelling kan komen ophalen.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Payment Icon

KLANTENSERVICE

Apotheek De Pauw Sint-Andries

Gistelse Steenweg 504
8200 Sint-Andries

BTW BE 0418.488.187
APB 312 804

MA- VR:

8u – 12.30u en 14u – 18.30u
ZA : 9u – 12.30u

Apotheek De Pauw Varsenare

Oude Dorpsweg 85
8490 Varsenare

BTW BE 0429.480.960
APB 313 601

MA- VR:

8.30u – 12.15u en 13.45u – 19u
ZA : 8.30u – 12.15u